De Pionier

Bedrijfsfoliosofie

De Pionier van Winschoten biedt u een zeer sfeervolle locatie om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Bovendien beschikt de Pionier over een van de mooiste terrassen van Winschoten.

Door het ruime aanbod aan faciliteiten zijn wij een zeer geschikt ontmoetingspunt, voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. In het restaurant is het overdag goed toeven met een mooie lunchkaart. In de avonduren serveren wij heerlijke maaltijden en hebben een menukaart die wisselt met de seizoenen. In ons Grand-Cafe is er ruimte om te genieten van een kop koffie met gebak, of een lekker drankje met een van onze borrelplanken. Het Grand-Cafe bevat tevens een Cocktailbar. In het seizoen is ons terras een geliefde plek in Winschoten, met sfeervolle steigerhouten banken en windschermen, grote parasols en gezellige aankleding.

Onze filosofie is dat ons eten goed, eerlijk en smakelijk moet zijn. Natuurlijk maken we daarbij waar mogelijk gebruik van producten uit de streek, om ook onze collega ondernemers te ondersteunen en daarmee de locale en regionale economie.

Neem gerust contact met ons op!

Of volg ons op social media